Search
понеделник 22 октомври 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

ПРОВЕРЕНО! ОВОЈ МАГИЧЕН ЗБОР СПРЕЧУВА БИЛО КАКВА КАВГА СО ПАРТНЕРОТ!

loading...

Постои еден многу едноставен начин да се заобиколат конфликтите во врската и да се спречат било какви кавги.

“Зборовите на оној кој го сакате ќе ве повредат многу полесно од оние кои ви ги испраќа некој странец. Но, постои еден збор кој може да ве спаси.

Кога ќе кажете нешто што не сакате, едноставно кажете “упс“ или нешто во тој стил и избегнувајте понатамошни дискусии, вели брачниот советник Хал Рункел, и истакнува дека, за жал, само ретки партнери имаат така отворен и искрен однос.

Овој едноставен термин може толку многу да промени, па дури и да го подобри вашиот однос. Пробајте и тргнете по новиот пат, покажете дека сте ранливи, дека правите грешки но и дека ги исправате своите грешки,“ посочува советникот.

loading...