Search
вторник 24 април 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Пошто зборот е збор нели? Какво лaжење, какво сушење напраивте, на бувљак не лажат толку..

Loading...

Пошто зборот е збор нели?
Какво лжење, какво сушење напраивте, на бувљак не лажат толку…

Фотографија на Приказни од булеварот.

Па и овој шлакачот со бои…

Фотографија на Приказни од булеварот.