Search
понеделник 22 октомври 2018
  • :
  • :

Мицковски: Кочо сака да го смени името оти ќари со продажбата на ЕДС на Грците

loading...

Интересна забелешка на лидерот на ВМРО ДПМНЕ ВО ИНТЕРВЈУТО НА ТЕЛМА ТЕЛЕВИЗИЈА СО СНЕЖАНА ЛУПЕВСКА Созен…Кочо Анѓушев од лукративни причини сака да го смени името на Македонија онака прелесно даде нови имиња на Канал 77 пред извесен период а тоа се огледа со вчерашната информација дека неговата фирма ЕДС ја продал на Грчкото Електростопанство, дали е Кочо тројански коњ во Владата на Зоран Заев?

не заборавајте Христијан Мицковски и Кочо Анѓушев добро се познаваат на Факултетот додека Кочо бил професор Мицковски му бил асистент.

loading...