Search
понеделник 22 октомври 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Ексклузивно: Кочо Анѓушев со парите од продажбата на фирмата синоќа купил камиони

loading...

Ќе превезува руда од Албанија и танчерки од Бугарија, а можеби и мигранти кој да знае….шофери или шоферки ќе возат тоа не знаеме, а и кој да ти каже Ивана ….Хаџиевска Митко ли црното од енергетика советникот на ЗЗ???

Фотографија на Primislav Dimovski.

ова е сатира, веста е измислена во нашите кујни пржена на свинска маст….Кочо не јаде мрсно, сака потенко без маснотиии.

loading...