Search
понеделник 22 октомври 2018
  • :
  • :
Најнови Вести

Ako досега ви бевме благи во 2018 та ќе бидеме поблаги, на пример за дедо Наум за Климовски и педерлукот, за тоа кој е наркоман во МПЦ….

loading...

Сега со прашања пред празнично

Дали дедо Наум е грчки шпиун? Дали дедо Наум пуши трева-марихуана тој и Пимен? И други помлади владици и тоа во Бигорски манастирот? Дали Пимен е двоцевка? Дали Наум е супер интелегентен ама многу расипан како човек?

Дали правел тројки во секс со Снешка бившата жена на поранешниот премиер и актерката Валентина Б? И тоа во МАНАСТИРОТ БОГОРОДИЦА НА МАТКА? Дали таму се снимени од УБК и дали тие снимки ги имала покојната Доста Димовска и ги уценувала со тоа, ова се дешавало додека Љубчо беше Премиер? Дали Димовска снимките ги покажувала до блиски новинари и до нејзини тогашни дечковци и интимни партнeри од партијата СДСМ?

Дали професорот Саво Климовски е геј? И дали при секс со машки облакал црвени свилени гаќи?

Дали Доста Димовска имала снимки и од Блаже Ристовски и он фатен инкогнито со млади дечки и пастуви едвај полнолетни?

Значи како што најавивме покрај редовните дневни теми ќе имате и плус малце историја, не е Македонија сaмо сегашност и расипана политичка манџа имало и порано само немало слободни медиуми….

loading...