Search
понеделник 22 октомври 2018
  • :
  • :

Archives post

Kako соработуваат политичарите во Куманово кога се работи за кеш…ИЗВРСНО се е под контрола

Па баш и не е ретро се работи за ново старата власт и како актери на причава и...